Složna Braća, vesti

Složno i veselo.

Ako ne znate gde ćete izaći ovih dana, preporučujemo vam da obavezno posetite jednu od najboljih kafana u prestonici – kafanu Složna Braća. Samo za vaše dobro raspoloženje, ova kafana koja radi pet dana u nedelji, pripremila vam je odličan muzički program svih ovih dana.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

U utorak 28. januara, u kafani Složna Braća možete se provoditi do ranih jutarnjih časova uz Dobrog Sina Baneta i Akustičnu gitaro koja će vam definitivno ulepšati veče i atmosferu u kafani. Narednog dana, 29. januara, Složna Braća će vam predstaviti Oriental Bend koji su itekako poznati po pravljenju vrhunske žurke i provoda za pamćenje.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ukoliko propustite provod uz Oriental Bend ove srede, dođite u četvrtak na nastup Benda Naš Način koji će biti zaduženi za vaš nezaboravan provod. Spremite se za paklenu atmosferu u ulici Vojvode Dobrnjca jer sledi pakleno dobar provod! Provod ne izostaje u kafani Složna Braća, već vas do kraja nedelje očekuje još dobre muzike. U petak, poslednjeg dana januara meseca, nastupiće Bum Bum Bend, dok je subota 01. februar rezervisan za fenomenalnog Nikolu Vasovića.

kafana Složna Braća

Fotografisano u Kafana Složna Braća

Ne propustite čitavu narednu nedelju u kafani Složna Braća, niti bilo koji drugi dan, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com