Beograd, Najave, Shake 'n' Shake, Splavovi, vesti

Shake 'n' Shake i Smirnoff Ice Vas pozivaju sutra na dnevnu žurku pod nazivom "Smirnoff Ice Matine". Žurka počinje od 18h, a odličnu atmosferu i kvalitetnu muziku za đuskanje obezbediće DJ Dooshan, praćen jednim specijalni gostom. Zbog velikog interesovanja za prethodno gostovanje dua Bang La Decks, sutra na Šejk stiže njihova prijateljica iz iste diskografske kuce Xenia GhaliXenia nastupa po najpoznatijim klubovima na grčim ostrvima, kao i u Majamiju i Njujorku, a u svojoj karijeri sarađivala je sa Wyclef Jean-om, Pitbull-om i Chris Brown-om. Njene setove obeležava kombinacija najfinijeg hausa i pulsirajućih bitova. Čeka vas sjajan provod kao i mogućnost da osvojite ulaznice za Exit festival! Vidimo sutra se na splavu Shake 'n' Shake!

shake n shake2

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Ne čekajte više ni sekund. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski provod. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

masa shake1

Fotografisano na splavu Shake 'n' Shake

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com