Beograd, Restoran, vesti

Restoran So & Biber nalazi se na adresi Staro Sajmište 19 i spada u restorane nacionalne i riblje kuhinje. Kapacitet restorana je 95 ljudi, dok prelepa bašta ima kapacitet od 60 gostiju. Radno vreme je od 10 sati ujutru pa sve do ponoći. Pogodnost koju imaju gosti ovog restorana je i besplatan parking, sa dvadeset parking mesta. Enterijer restorana So & Biber je zaista izuzetan i sigurno će privući Vašu pažnju, jer predstavlja elegantni spoj tradicionalng i modernog, u kome jednostavno ne možete a da ne uživate.

Restoran So & Biber predstavlja zaista pravo mesto za sve gurmane i one koji su hedonistički nastrojeni i vole da uživaju u hrani. Ekipu restorana čine vrhunski profesionalci iz mnogih oblasti, počevši od kuvara, preko konobara i svih onih koji brinu i o najsitnijim detaljima bitnim za Vaše maksimalno uživanje.

So i Biber 3

Fotografisano u restoranu So & Biber

Ono što se može izdvojiti sa menija restorana So & Biber je svakako piletina u sosu od suvih šljiva, čureći file u gorgonzola sosu, njeguški biftek, kao i brojna jela sa roštilja. Za one koji nisu ljubitelji mesa tu su i odlčno pripremljeni riblji specijaliteti, paste ili salate, koje Vas neće ostaviti ravnodušnim. Porcije ovog restorane se prepričavaju, što zbog veličine, što zbog ukusa. U vinskoj karti mogu se naći naša probrana vina, kao i najfinija vina iz Makedonije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Na kraju obroka zasladite se orasnicama, baklavom ili krempitom.

Restoran se može pohvaliti velikim brojem redovnih gostiju i dobrim poslovanjem upravo zbog izuzetne brige o svojim posetiocima, koji ovaj restoran uvek napuste siti, zadovoljni i bolje raspoloženi nego kada su u njega dolazili. Ljubazno osoblje brine o uživanju svakog gosta, a kuvari da svaki tanjir bude priča za sebe. Kada se kao merilo uzme odnos cene i kvaliteta, So & Biber je jedan od restorana sa tradicionalnom hranom koji definitivno treba posetiti.

So i Biber 2

Fotografisano u restoranu So & Biber

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com