vesti

Tržni centar Dela City ispred prodavnice "Sephora" postavila je radnika promotera koji je na čudan način reklamirao ovaj brend.

- Sodoma i Gomora u centru Beograda! Bože me sačuvaj, znači pakao! Strašno!, negoduje jedan od prolaznika koji je zabeležio ovaj video snimak.

Naime, ispred prodavnice poznate marke, bio je muškarac utegnut u uske šljašteće helanke, na nogama je imao cipele sa štiklom od sigurno jedno 20-ak santimetara, a na glavi periku, masku, bela sočiva... To se nije svima dopalo, i ostali posetioci bili su zapanjeni prizorom, pa su zastajali i fotografisali ovu "reklamu", tj. maskiranog promotera ispred butika.

"Nosio je brnjicu, sočiva kao mačije oči, bradu i ostalo... Hvala Gospodu pa me je poslao da zabeležim ove gadosti o kojoj niko ne želi da govori, a gade nam se" - navodi se u opisu ispod snimka na You Tube-u.

Međutim, to nije sve! Iako se ne vidi na snimku, pored ovog promotera, radile su i dve devojke, koje su bile potpuno gole, a samo su im delovi tela ofarbani bojom. Očigledno je da se radi o reklamiranju šminke čijom prodajom se bavi ovaj brend.

Međutim, ostaje da se zapitamo, da li je ovo prizor koji priliči ovakvom mestu gde prolaze i mala deca, koja na kraju ostanu zbunjena kad ugledaju ovako nešto?

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=YilKLP3lNYw

 

 

beogradnocu.com