Soho Bar, vesti

Soho Bar: Doček uz Mr. Iv i Lazy Idiot.

Ukoliko sebe smatrate pravim klaberom verovatno ste u potrazi ste za idealnim mestom za doček Srpske Nove godine. Ukoliko želite da budete maksimalno zadovoljni, kako besprekornom uslugom na svetskom nivou, tako i vrhunskim odabirom muzike, bar Soho Bar je idealno mesto za vas.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Naime, 14. januara u baru Soho Bar sve prisutne oduševljavaće Lazy Idiot i Mr.Iv. Očekujte mnogo pozitivne energije i dobrog raspoloženja, i naravno, najbolji doček u gradu. Uživajte u duhu Ibice.

U iščekivanju fantastičnog provoda koji vas očekuje za doček Srpske Nove godine obavezno posetite Soho Bar. U ovom sjajnom prestoničkom baru vas u petak 10. januara, kao i u subotu 11. očekuje fenomenalno zagrevanje za sam doček, kada će svoje umeće za miks pultom svim gostima predstaviti Mr. Iv. Očekujte neponovljiv provod uz zvuke koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih časova.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je inače koncipiran kao restoran moderne internacionalne kuhinje, sa celodnevnom DJ podrškom. Popularni DJ-evi vrte house, jazz, acid jazz, i druge ritmove kvalitetnog bita. Soho Bar predstavlja mesto gde se okuplja urbana beogradska ekipa i omiljen je ljudima koji prepoznaju dobro mesto i kavalitetnu zabavu već na prvi pogled. Uostalom, pogledajte našu galeriju fotografija pa ćete se uveriti i sami. Fotografije će vas garantovano inspirisati da Soho Bar bude nezaobilazan kada je vaš provod u Beogradu u pitanju. Očekuje vas, pored neverovatno dobre muzike, usluga na vrhunskom nivou, kao i najlepše devojke u gradu.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Priuštite sebi i svojim prijateljima neponovljivo uživanje, i provedite se kao prava zvezda! Osetite jedinstven provod za doček Srpske Nove godine uz neponovljive muzičke setove. Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u Soho Baru. Rezervacije su, kao što znate, besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestoničkim mestima.

 

beogradnocu.com