Sokače, vesti

Sokače dobrog provoda.

Izvanredan muzički repertoar, uvek dobar provod, sjajno raspoloženje i vesele dvojke ono su što karakteriše kafanu Sokače. Ne propustite da i ove nedelje budete deo najboljeg kafanskog provoda u gradu, jer vas očekuje niz prijatnih iznenađenja.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

U sredu 18. decembra u kafani Sokače nastup će održati Milan Mitrović i Aleksandra Bursać. Ovaj izuzetan duo poznaje se još iz emisije Zvezde Granda, a često su mediji tvrdili da su i romantičnoj vezi, što su oni uvek demantovali. Međutim, ono što je bitno jeste da su njihovi zajednički nastupi pravi spektakl i da je provod izvanredan.

Provod u kafani Sokače se nastavlja već u petak 20. decembra kada nastupaju Nenad Jovanović i Dejana Erić. Očekuje se provod na izuzetno visokom nivou i atmosfera za pamćenje. Ova uigrana ekipa već prilikom prve pesme podigne sve goste na noge i svojom energijom uspeva da održi taj ritam do ranih jutarnjih časova.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Nakon nastupa Milana Mitrovića i Aleksandre Bursać u sredu, i Nenada Jovanovića i Dejane Erić u petak, kafana Sokače vam nudi još jednu neverovatnu noć za najbolji provod u Beogradu. Naime, u subotu 21. decembra za vaš provod biće zadužen orkestar Sokače, koji će vas garantovano oduševiti.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Sokače možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Sokače svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor.

 

beogradnocu.com