Sokače, vesti

Sokače za najlepši provod.

Idealan način da provedete veče i sredu 11. decembar, jeste da posetite kafanu Sokače u Žarkovu. Uz pristupačne cene pića vas očekuju najlepše devojke i dobro raspoloženje i naravno najbolja muzika u gradu. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Posetite ovo izuzetno mesto boemije i uživajte u sjajnom glasu Milana Mitrovića i Aleksandre Bursać koji će vam prirediti sjajnu žurku i pravi kafanski provod. Petak je rezervisan za Mirnu Košanin koja već uveliko puni klubove i kafane u celom gradu, tako da je neizostavna vrhunska zabava. Orkestar Sokače je na repertoaru u subotu 14. decembra. Ovaj orkestar pravi tako uzavrelu atmosferu, da će svi gosti u kafani Sokače đuskati i biti na nožicama, pa i stolovima!

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

Autentični etno ambijent, pristupačne cene pića, sjajna muzika tokom cele nedelje i to samo u kafani Sokače. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude. Ono što se posebno naglašava u kafani Sokače jeste velika ljubaznost i neverovatno poštovanje gostiju, koji to cene i zbog toga se ponovo vraćaju u ovu kafanu. Ali to nije jedini razlog zbog koga se u kafanu Sokače zaljubite već na prvi pogled.

Naime, ovde vas očekuje nasmejano osoblje uvek spremno da vas usluži, tu su i druželjubivi konobari, najlepše devojke, najniže cene i najiskreniji sevdah. Kafana Sokače idealno je mesto ukoliko slavite, ukoliko tugujete, kada ste srećni i kada ste usamljeni, idealna je kada vam treba drug, i kada vam treba čaša, odnosno predstavlja savršen izbor za svaku priliku i situaciju.

kafana Sokače

Fotografisano u Kafana Sokače

O dobrom provodu u kafani Sokače svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Sokače i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com