Poznati, vesti

Starleta Soraja Vučelić izmislila je vezu s fudbalerom Barcelone Neymarom, kako bi dobila mesto u svetskim medijima, tvrde katalonski mediji.

Nedavna vest da je Soraja u vezi sa slavnim Brazilcem objavili su svi mediji širom sveta. Ipak, "Mundo Deportivo" navodi da je srpska starleta samo iskoristila slučajno fotografisanje s Neymarom od pre nekoliko meseci na Ibizi, kako bi iskonstruisala celu priču.

Atraktivna Soraja bila je u Barceloni za Noć veštica, a svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje fotografije odande i tako podgreva priče o navodnoj vezi s fudbalerom, navode katalonski mediji. Soraja ide po klubovima širom katalonske prestonice i slika se s obeležjima Nou Campa, jer na taj način želi da pokaže koliko je privržena Neymaru.

soraja

Soraja je otišla toliko daleko da se u avionu slikala s dresom Neymara na sebi tvrdeći da je slavni fudbaler čak poslao privatni avion po nju, ističe katalonski list.

Ovu vest su objavili svi svetski mediji, a Neymar je na društvenim mrežama ironično napisao: "Da li vi to pokušavate da mi namestite devojku? Hahaha....!"

Ovaj list je čak naveo da je Soraja balkanska verzija američke starlete Kim Kardashian zbog svojih pozamašnih oblina.

 

 

Foto:facebook

beogradnocu.com