vesti

Šou uz Mikicu i Arsu.

Veseli ponedeljak u klubu Sunset na Adi Ciganliji biće i večeras u znaku Mikice i Arse. Ovaj fantastični duo zna kako da napravi prelepu atmosferu.

Uz odličnu muziku, samo u ovom multifunkcionalnom prostoru, možete da uživate u velikom izboru hrane koju pripremaju odlični kuvari. Bilo da volite kuvanu nacionalnu hranu ili specijalitete nekih drugih svetskih kuhinja, sigurno na ovom mestu možete da pronađete baš ono što će zadovoljiti vaš ukus.

Sunset

Fotografisano u Klub Sunset

Imate priliku da uživate i u vinu, kao i u velikom izboru šarenih alkoholnih, ali i bezalkoholnih koktela. Osetite ukus provoda tokom čitavog dana uz prelepu atmosferu na ležaljkama na obali jezera. A uveče kada Mikica i Arsa stanu na podijum, tada počinje pravo uživanje za one koji vole noćni provod.

Fotografi portala beogradnocu.com uslikali su atmosferu tokom prethodnih nedelja u jednom od najpopularnijih klubova i restorana na makiškoj strani Ade Ciganlije. Pogledajte atmosferu u kojoj uživaju i domaći i strani gosti. Odlučite da li ste više za uživanje preko dana ili za noćni provod, ili jednostavno izaberite sve i osetite leto u Beogradu na jedan novi specijalan način.

Sunset

Fotografisano u Klub Sunset

Ukoliko želite da osigurate svoje mesto u klubu Sunset, to možete da učinite putem Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Operateri portala beogradnocu.com  će vam obezbediti baš ono mesto koje najviše odgovara vašim potrebama i željama. Zato nemojte da oklevate, već požurite da uživate u letu u Beogradu.

 

beogradnocu.com