vesti

“Šou za sva vremena” u restoranu Bled.

Restoran Bled, koji već godinama obogaćuje gastronomsku scenu naše prestonice, bio je domaćin novogodišnje emisije. Naime, emisija “Šou za sva vremena”, koja će biti emitona 31. decembra na Radio Televiziji Srbije, snimana je u najboljem prestoničkom ribljem restoranu.

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Kvalitet restorana Bled prepoznat je u svim sferama, kako gastronomskim, tako i estetskim, pa je novogodišnja emisija “Šou za sva vremena”, sa Nikolom Kojom, snimljena upravo ovde.

Šou će se sastojati od dokumentarnih segmenata i igranih delova. Sve će biti začinjeno dobrom zabavom, ali će imati takmičarski karakter pošto će se poznati gosti nadmetati između sebe. U emisiji će gostovati i muzičke zvezde koje će dodatno doprineti vašem maksimalnom uživanju.

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Televizijski vremeplov, šou program uz obilje muzike, glume, plesa, gostiju i nostalgije, zabaviće sve one koji novogodišnju noć budu provodili kraj malih ekrana. A da biste unapred videli šta možete očekivati, zavirite u našu galeriju fotografija i pogledajte enterijer fantastičnog ribljeg restorana Bled.

Ukoliko vam je ova informacija zagolicala maštu i poželeli ste da posetite restoran Bled, sve informacije možete dobiti upravo na vašem omiljenom vodiču kroz život Beograda.

restoran Bled

Fotografisano u Restoran Bled

Podsećamo da je restoran Bled riblji restoran, sa dodatkom nacionalne kuhinje, gde ćete uvek moći da uživate u prijatnim mirisima svežeg maslinovog ulja, limuna i mirisnih mirođija, i okusiti dunavsku i savsku ribu spremljenu na vrlo specifičan način. Uvek raspoloženo i prijatno osoblje restorana Bled uz svaku vrstu ribe predložiće vam vino koje odgovara vašem obroku. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervaciju i tako obezbediti sebi najbolje gastronomsko uživanje u gradu.

 

beogradnocu.com