Monsun, Najave, vesti

Space Animals spremaju noć fenomenalnih breakbeat numera, muzike koja je svoju slavu počela da stiče osamdesetih godina u Americi, sa uzdizanjem hip hop-a. Ovaj pravac istrasirao je put i ranom rejv pokretu u Ujedinjenom kraljevstvu, a iz njega su kasnije nastali i jungle, drum n bass, UK garage i mnogi drugi pravci, trenutno među najpopularnijima u svetu.

klub Monsun

Fotografisano u Klubu Monsun

Retko kada imamo priliku da u domaćim klubovima na redovnom nivou đuskamo uz hitove velikih imena kao što su Stanton Warriors, Colombo, General MIDI, Plump DJs, A Skillz i mnogi drugi koji svojim nastupima pune festivale i klubove širom planete.

klub Monsun

Fotografisano u Klubu Monsun

Space Animals ekipa ponudiće baš to svima koji dođu u Monsun u petak 17. aprila, raznovrsnost u muzici i bitove koji će sigurno svakoga pokrenuti na igru. Za tu priliku pozvali su i istaknute i uveliko dokazane vladare dancefloor-a - Ronin8 i DJ Moooka, a podršku će im pružiti dva člana Space Animals kolektiva Enimal i Vins Huderz. Odbrojavanje do lansiranja počinje!

klub Monsun

Fotografisano u Klubu Monsun

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Monsun

Fotografisano u Klubu Monsun

 

beogradnocu.com