Beograd, Najave, Restoran, vesti

Ukoliko ste planirali da iznenadite vašu lepšu polovinu fantastičnim ručkom ili večerom povodom Dana žena onda je restoran Donji Grad definitivno mesto gde treba da se uputite. Naime restoran se nalazi u srcu Beograda, nedaleko od Kalemegdana, u mirnom delu Dorćola i ima porodičnu tradiciju duži niz godina, a poznat je po pripremi i služenju raznih specijaliteta po starim receptima.

donji grad restoran

Fotografisano u restoranu Donji Grad

Sa menija restorana Donji Grad izdvojili bismo ponudu od preko dvadeset jela po ceni od 500 dinara, u koju je uklljučen i desert. Ova ponuda obuhvata jela sa roštilja, svinjsko i jagnjeće pečenje i brojna kuvana jela. Restoran je poznat i po specijalitetima ispod sača kao što su teletina, jagnjetina, šurena jaretina i nešto što niste imali priliku da probate a to je dimnjena prasetina ispod sača. Sve ovo prati odlična karta pića, u kojoj se izdvajaju brojna vina. Cene su sjajne, a usluga je na najprofesionalnijem mogućem nivou i slobodno se može reći da se približila onome što nude svetski priznati restorani.

Ukoliko još uvek niste probali specijalitete restorana onda je ovo idealna prilika da posetite Donji Grad! Ovaj restoran je jedno nezaboravno iskustvo, priča koja će Vas lako osvojiti i učiniti da se ovde rado i sa osmehom vraćate.

donji grad restoran1

Fotografisano u restoranu Donji Grad

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com