Kod Glumca, Najave, vesti

Specijalni četvrtak Kod Glumca: Sloba Vasić i Tijana Stojić.

I večeras se nastavlja spektakl u najpopularnijoj u gradu - Kafani Kod Glumca! Ovog četvrtka, 25. decembra, imaćete prilike da se provedete uz Slobu Vasića i Tijanu Stojić! Sloba i Tijana su za svoje goste pripremili poseban repertoar, kojim će garantovano napraviti spektakl!

kafana Kod Glumca

 Fotografisano u Kafana Kod Glumca

U petak, 26. decembra, na repertoaru kafane su Bekrijske noći i nastup Milene Novaković, Nine Đumić i Nikole Bjelogrlića. U subotu je Veče pravih boema i za vas pevaju Miloš Trninić i Ivana Milić. A u nedelju specijalno gostovanje Kod Glumca: Miloš Brkić i Aleksandra Bursać!

kafana Kod Glumca

 Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Međutim provod ne staje tu! Dobra zabava se nastavlja i sledeće nedelje i tad će kafana Kod Glumca raditi svih 7 dana u nedelji! Za početak, u ponedeljak, 29 decembra, Ćemo i Jelena Gerbec, dok je utorak, 30. decembar, rezervisan za Akustični bend. Uživajte u novogodišnjim praznicima Kod Glumca!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

beogradnocu.com