Cinema, vesti

Specijalni domaćini u Cinemi.

Naša poznata pevačica, učesnica takmičenja Prvi glas Srbije Sara Jovanović, sinoć je dobru zabavu potažila u klubu Cinema. Jovanovićeva je u poslednje vreme veoma aktuelna i zbog takmičenja u show programu Tvoje Lice Zvuči Poznato, na kom se osvojila drugo mesto i gde je pokazala svoje pevačko, ali i performersko umeće. Sara Jovanović je još tokom takmičenja u Prvom Glasu Srbije skrenula pažnju na sebe, pre svega kao izvanredan plesač, a tek kasnije pokazala i dokazala da ume i da peva. Ova harizmatična mlada dama ima puno fanova što se moglo videti i tokom takmičenja Tvoje Lice Zvuči Poznato gde su njeni obožavatelji na društvenim mrežama reagovali na svakli negativan komentar koji je upućen njoj.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

U ovom takmičenju ona će ostati zapamćena po imitaciji legendarne Olivere Katarine gde je potpuno uspela da dočara njen glas i svakako po plesnim tačkama koje su Sarina jača strana. Publika je poznaje i po singlu ''Ti i Ja'' koji je pronašao put do slušalaca. Sinoć u klubu Cinema uz sjajne ritmove, jer je bilo R'n'B veče Sara se sjajno provodila. Fenomenalna atmosfera kojoj je klub Cinema svojstven ni sinoć nije podbacila i bilo je više nego fantastično.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je inovativan u svemu, tako i u iznenađenjima koje smišlja za vas i koji su odličan reper svim drugim klubovima kako treba da pridobiju vaša srce. Večeras u ovom fenomenalnom ambijentu čeka vas pravi sepktakl i to uz specijalne domaćine kluba Cinema. Naime svakog ponedeljka neka od prepoznatljivih lica kluba Cinema biće vaš domaćin što je odlična nadopuna na već sjajnu zabavu i fantastična ideja koja će mnogima poslužiti kao vodilja. Za ovaj ponedeljak vaši domaćini će biti Kiza, Aleksandar, Sandra, Sara i Jovana, a sve to uz muzičku podršku Borisa Režaka, Snežane Nešić i Igora Terzije, što podrazumeva ludnicu do zore.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Klub Cinema je pravi i prvi u mnogo čemu, tako i specijalni domaćini jesi jedan sasvim novi ugao gledanja na noćni život Beograda i veoma je zanimljiv. Gosti kluba Cinema večeras će moći da uživaju u specijalnom repertaru i sjajnom provodu kom se uvek od kluba Cinema i nadaju i naravno nikada ne ostaju iznevereni.

Klub Cinema je vaša omiljena destinacija, lep provod možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. I mi se radujemo druženju sa specijalnim domaćinima kluba Cinema, u tom posebnom društvu očekujemo da vidimo i vas, a kako će biti dočeraće vam naša galerija fotografija.

 

beogradnocu.com