vesti

Specijalni popusti u restoranu Colonial Sun.

U restoranu Colonial Sun možete iskusiti neverovatan provod. Uživati u svim čarima domaće i internacionalne kuhinje, opustiti se uz veliki izbor pića, ali i obeležiti svoje intimne i važne trenutke.

restoran Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Ono što je specijalna novina, jeste to što Colonial Sun svakog četvrtka organizuje veče muzike i tamburica. Pritom, ako rezervišete svoje mesto preko našeg portala beogradnocu.com, dobićete 15 % popusta za taj četvrtak! A ako vam ipak odgovara neki drugi dan za odlazak u ovaj sjajan restoran, opet kontaktirajte naš Call Centar i svakog dana vam sledi 10% popusta. To vazi tokom celog  meseca i za svaki četvrak u novembru.

restoran Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Restoran Colonial Sun takođe je idealno mesto ukoliko želite da se odmorite od urbane beogradske galame i uživate u velikoj ponudi centra koji pored restorana i kafića, nudi pregršt aktivnosti. U ponudi Colonial Sun centra je otvoren bazen sa ležaljkama za sunčanje, VIP galerija sa terasom, SPA i fitnes centar, sportski deo, koji raspolaže teniskim terenima i halom za fudbal i košarku.

restoran Colonial Sun

Fotografisano u Restoran Colonial Sun

Ovaj sjajni ambijent je idealan i za organizovanje koktela, kao i privatnih ili poslovnih proslava. Ono što je sigurno jeste da je usluga besprekorna i da zadovoljava najviše standarde.

Na vašem omiljenom vodiču kroz prestonički provod, portal beogradnocu.com, možete pogledati galeriju fotografija iz ovog izvanrednog restorana i uveriti se da je Colonial Sun nepogrešiv izbor. Rezervacije za sve događaje i aktivnosti možete izvršiti upravo ovde, na vrlo jednostavan način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com