Beograd, Klubovi, Najave, vesti

Da li ste spremni za nešto potpuno drugačije u beogradskom klabingu? Pozivamo vas da iskusite jedinstveni noćni provod i upoznate novi, nesvakidašnji klub, Tash Machine! Ovaj klub smešten je kod stadiona Tašmajdan, a veliko otvaranje je zakazano za petak, 24. februar. Po mnogo čemu drugačiji od drugih mesta, Tash Machine će vas, najpre svojim izgledom ostaviti bez daha! Ambijent kakav Beograd još nije video, nezamislivo dobar provod, sjajna gradska ekipa...sve to vas čeka 24. februara na otvaranju! Za paklenu atmosferu pobrinuće se neponovljivi Acapulco bend, a za vas će biti tu i Mirko & Meex! Usudite se da doživite nešto potpuno drugačije, vidimo se na otvaranju!

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com