Klubovi, vesti

Spektakl na otvaranju kluba Kasina!

U četvrtak 19. septembra popularni beogradski klub Kasina otvorio je novu sezonu najluđeg prestoničkog provoda uz najveće regionalne zvezde. Čast da započne ovu, po otvaranju sudeći, izvanrednu sezonu, pripala je prelepoj Splićanki, pevačici Jeleni Rozgi.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Ova atraktivna pevačica pojavila se u prilično jednostavnoj odevnoj kombinaciji, u kojoj se očigledno osećala dosta opušteno. Svoj svedeni crno-beli stajling upotpunila je zlatnim nakitom, i izgledala spektakularno, kao i uvek. Nizali su su se hit za hitom, a atmosfera je bila na apsolutnom maksimumu do poslednje pesme. Raspoloženje koje je vladalo klubom Kasina dok je Jelena Rozga pevala svoje najveće, ali i hitove grupe Magazin, bilo je zaista neponovljivo.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Uz numere "Bižuterija", "Ima nade", "Ona ili ja", "Razmažena", "Nirvana", "Dobitna kombinacija", "Solo igračica", publika je doživela vrhunski provod. Ovo je bilo samo prvo veče u nizu najboljeg beogradskog provoda uz fenomenalne klupske svirke u klubu Kasina. Velika imena i fantastični nastupi vas ovde tek očekuju.

klub Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Da biste prvi saznali sve informacije i novitete vezane za noćni život prestonice, pratite beogradnocu.com. U iščekivanju naredne lude beogradske noći u klubu Kasina, pogledajte našu galeriju fotografija, gde su se naši fotografi potrudili da prenesu delić atmosfere sa otvaranja.

Klub Kasina bio je previše mali da bi ugostio sve one koji su ovaj četvrtak hteli da provedu uz Jelenu Rozgu. Da se to ne bi i vama desilo, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com