Premijera, vesti

Spektakl na otvaranju nedelje u kafani Premijera!

Od 6. oktobra popularna prestonička kafana Premijera radi i nedeljom zbog izuzetno velikog interesovanja. Otvaranje nedelje bilo je samo jedno veče u nizu spektakularnih dešavanja koja su na ovom izvanrednom mestu neizbežna. Ono što je sigurno, nedelja u kafani Premijera već samim otvaranjem preti da postane najbolja živa svirka u gradu.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Svake nedelje od 22h za fenomenalan provod će biti zadužen sjajan band sa pevačicom Tijanom, pevačem Markom, klavijaturistom i gitaristom, i uz podršku Dj Srbe. Da vas očekuje zasigurno dobar provod i vrhunska atmosfera svedoči njihov protekli nastup na samom otvaranju nedelje u ovoj kafani, kada se dosta pilo, još više pevalo i maksimalno uživalo u svim čarima beomskog života.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Uz zabavnu i narodnu muziku u izvođenju ovog fantastičnog sastava, provod je bio na svetskom nivou, a gosti su kafanu napuštali vidno raspoloženi, ali u iščekivanju naredne nedelje. Premijera nedelje u Premijeri oduševila je sve prisutne!

O spektaklu koji se desio na otvaranju nedelje najbolje govore fotografije. U našoj galeriji možete pogledati šta su zabeležili fotografi portala beogradnocu.com i sami se uveriti u neverovatnu atmosferu.

Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervacije za za sva predstojeća dešavanja  možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj nezaboravni provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com