Gardoš, vesti

Spektakl u kafani Gardoš.

U subotu 16. novembra u kafani Gardoš nastup će održati Miroslav Ilić i Andrea Popov. Sve goste očekuje zaista fenomenalno veče narodne muzike, uz puno velikih hitova koji će vas nesumnjivo držati na nogama do ranih jutarnjih časova.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Svi redovni gosti kafane Gardoš u Zemunu sa nestrpljenjem očekuju svaku novu subotu. Naime, ovde spektakl nikada ne izostaje, već iz nedelje u nedelju provod postaje sve bolji. U kafani Gardoš se provode najlepše devojke, raspoloženi muškarci, i druženje je uvek prisutno.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ove subote očekuje vas zaista fantastična noć uz muziku visokog kvaliteta. Ljubitelji dobrog provoda znaju da ovo mesto ne smeju izostaviti kada je noćni provod Beograda u pitanju. Proverite zašto. Ne zaboravite da posetite našu galeriju, kako biste se uverili u najluđu kafansku atmosferu o kojoj govorimo kada je kafana Gardoš u pitanju.

kafana Gardoš

Fotografisano u Kafana Gardoš

Ne propustite uživanje u ovoj prelepoj zemunskoj kafani koja predstavlja sinonim pravog kafanskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje uz Dunav i neponovljivi progled na grad. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Gardoš možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com