vesti

Spektakl u kafani Kolarac uz Y bend.

Večeras će vas u popularnoj kafani Kolarac zabavljati Y bend. Ne propustite. Petak 8. novembar definitivno je idealan dan da proverite zbog čega kafana Kolarac predstavlja vodeće mesto u Beogradu kada je ovakav tip provoda u pitanju.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Kafana Kolarac iz nedelje u nedelju pruža svojim gostima sve bolji provod. Postoji razlog zbog kog se većina mladih provodi upravo ovde, a to je činjenica da je svaka noć u Kolarcu spektakl sam po sebi. Provod do ranih jutarnjih časova nikada ne izostaje!

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Za vaše večerašnje uživanje i maksimalno dobar i opušten provod pobrinuće se Y bend. Muzika je onakva na kakvu ste u kafani Kolarac navikli – najbolja! U pitanju su veliki profesionalci, sa dosta iskustva, koji će učiniti da ovu noć prepričavate do vaše naredne posete Kolarcu. Iskusite jedinstveni prestonički provod.

kafana Kolarac

Fotografisano u Kafana Kolarac

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije za sva najavljena dešavanja u kafani Kolarac, a ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Zbog velikog interesovanja, važno je da svoju rezervaciju izvršite na vreme. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u najbolji kafanski provod.

 

beogradnocu.com