Kasina Bar, vesti

Spektakl u Kasini: Rich Bitch!

Kao što je i najavljeno, klub Kasina svoju novu sezonu otpočeo je fantastičnim provodom. Iz nedelje u nedelju velika imena regionalne muzičke scene zabavljaju goste ovog popularnog kluba na Terazijama. Večeras 26. septembra svoj nastup održaće izvanredan sastav Rich Bitch, a start neponovljivog provoda je zakazan za 23h.

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Bend Rich Bitch je osnovan 1998. godine i čini ga šest muzičara. Muzika koju Rich Bitch izvodi predstavlja fuziju soul-a i funk-a i autorsko je delo članova grupe. Dve godine članovi benda su živeli i radili u Mađarskoj. Sarađivali su sa najpoznatijim mađarskim muzičarima iz oblasti funk-a i jazz-a. Održali su preko 600 javnih nastupa u Sloveniji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i na Kosovu, a poslednjih godina izvode u proseku 130 koncerata godišnje, i izuzetno su traženi zbog uvek fenomenalne atmosfere.

Samo dan nakon nastupa benda Rich Bitch, u petak 27. septembra očekuje vas uživanje uz No Comment, sa startom od 23h, a subota je rezervisana za Veska Vučkovića, kada će nastup takođe početi u 23.30h.

Fotografije sa prošlonedeljnog otvaranja i nastupa Jelene Rozge, kao i sa ostalih dešavanja u klubu Kasina, možete pogledati u našoj galeriji. Fotografi portala beogradnocu.com beležiće vaše najinteresantnije momente i večeras, i ujedno se ludo provoditi.

Kasina

Fotografisano u Klub Kasina

Rezervacije za sve događaje u klubu Kasina možete izvršiti vrlo jednostavno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Zbog velikog interesovanja, rezervacije su obavezne.

 

beogradnocu.com