Nova godina, Teatro

Neka vam ova novogodišnja noć bude najlepša inspiracija za budućnost i započnite 2015. u odabranom društvu u modernom stilu kluba Teatro u Beogradu.

teatro-nova-godina-2015

Doček Nove Godine u klubu Teatro je iz godine u godinu najbolji doček Nove godine u gradu. Klub Teatro je najveća i najmodernije opremljena diskoteka u Beogradu koja sprema spektakularan doček i ove Nove 2015. godine.

Spektakularni program u ovom popularnom klubu učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnim. Za vas je Teatro upriličio samo ono najbolje.

Poznata i proverena estradna zvezda naše muzičke scene Šako Polumenta zadužen je za vrhunski muzički performans i štimung tokom novogodišnje noći! Popularni pevač uskoro planira da objavi svoj 10- ti jubilarni album sa kojeg će pesme publika imati prilike da čuje na dočeku Nove godine u Teatru.

- Iako sam imao prilike da pevam na drugom mestu,  klub Teatro je mesto bez promašaja. Ovo će biti jedna lepa priča, pogotovu jer mi uskoro izlazi novi album i to je još jedan stimulans i pozitivna doza za mene. Jedno je sigurno - ne može biti bez greške energija i provod koji čeka goste u Teatru za Novu godinu. - rekao je Šako Polumenta za beogradnocu.com.

1

Teatro će se potruditi da vam ova najluđa noć bude apsolutno neponovljiva! Karte se kreću od 40 evra, a sve detalje možete pogledati na portalu beogradnocu.com.

Besplatno izvršite rezervaciju putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Za sve prijatelje beogradnocu.com isporuka karata na željenu adresu na teritoriji Srbije i u inostranstvu, kao i mogućnost plaćanja preko računa.

 

beogradnocu.com