Hodač, Najave, vesti

Spektakularno otvaranje kafane Hodač.

Ne propustite u petak, 12. septembra, spektakularno otvaranje kafane Hodač u Dimitrija Tucovića broj 1. Za vaše dobro raspoloženje biće zadužen bend Ulični Hodači. Pripremite se na neverovatnu sezonu! Samo dan kasnije očekuje vas fantastični Tri Mio, dok je nedelja rezervisana za Meraklije. Kafana Hodač radiće 7 dana u nedelji. Ponedeljak i utorak su rezervisani za Iliju i Bogdana, dok će vas u sredu i četvrtak zabavljati orkestar Harmonika Stara.

hodac3

Fotografisano u Kafana Hodač

Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u prelepoj kafani Hodač. Rezervacije su besplatne, ali obavezne zbog jako velikog interesovanja za ovo popularno prestoničko mesto.

hodač (1)

Fotografisano u Kafana Hodač

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com