vesti

Spektakularno otvaranje novog kluba Hill!

Spremite se uskoro za nešto novo, neponovljivo i sasvim drugačije! U sredu, 2. oktobra, otvara se novi klub Hill, spoj dva najpopularnija kluba u Beogradu, splava Jimmy’s i kluba Kolektiv.

Za atmosferu na otvaranju ovog novog mesta o kome će se  narednih meseci i te kako pričati, biće zadužen ni manje ni više, nego fantastični Miligram Bend! Zatim, u četvrtak 3.oktobra, spektakularni klub Hill pripremio je za vas neverovatan i nesvakidašnji zvuk Lexington Benda. Sve je rečeno, a na vama je samo da se pojavite i uverite u pojam i značenje najboljeg provoda u Beogradu!

Svi ljubitelji prestoničkog noćnog provoda, ali i zabave u kojoj su mogli da uživaju na splavu Jimmy’s, tokom čitave zimske sezone ponovo će moći da se provode u novom noćnom klub Hill, koji se nalazi na mestu starog Kolektiv kluba, na Senjaku, u ulici Vase Pelagića.

Bend Miligram poznat je po energičnim nastupima, u šta su imali priliku da se uvere svi posetioci prestoničkog splava Jimmy’s. Predvođen poznatim muzičkim kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem biće pun pogodak za otvaranje i program jedinstvenog kluba Hill! Svojom energijom Mili će prkositi ovoj zimi i dići će temperaturu u klubu Hill za koji stepen više. Publika sa njihovih svirki uvek odlazi više nego zadovoljna, jer kada članovi benda Miligram izađu na scenu, zaboravljaju na umor i trude se da svakim nastupom prirede atmosferu za pamćenje. Na veliku radost gostiju, tako će biti do kraja zimske sezone. To je samo potvrda velikog uspeha benda Miligram, koji su postigli za svega godinu dana koliko traju njihove koncertne aktivnosti.

U klubu Hill očekujte samo najbolji program, najveće zvezde, nabolje goste i naravno, najlepše devojke.  U ovom neponovljivom klubu, slušaćete sve one zvezde koje su nastupale kako na splavu Jimmy’s tako i u Kolektiv klubu i mnoge druge koje niste imali prilike da čujete bilo gde.

Ekipa koja stoji iza splava Jimmy’s, a sada i iza novootvorenog kluba Hill, predstavlja ljude entuzijastično okupljene oko sjajne ideje, a to je pružanje najboljeg provoda svojim gostima, i oni to za sada rade savršeno.

Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju kako je bilo na otvaraju kluba Hill, nego dođite i uverite se sami!

Zbog brojnosti vesele ekipe koja će se okupiti na spektakularnom otvaranju kluba Hill, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com