Najave, vesti

Ovaj četvrtak 27. novembar, zaokružite u vašem kalendaru, jer se otvara novi klub RichieRichie je novootvoreno elitno mesto u Beogradu u kome možete da uživate u kvalitetnoj pop, folk, džez i starogradskoj muzici. Budite Rich u klubu Richie svakog četvrtka, petka, subote i nedelje! 

Sutra vas očekuje najbolji provod sa mnooogo izvođača na jednom mestu koji će pevati do jutra! Nastupiće Family Band, Aleksandra Dabić, Milica Milić, Nemanja Kostić, Ljubomir Perućica, Miloš Radovanović - Randevu Band i mnogi gosti iznenađenja.

Narednog dana, u petak uživaćete uz Majami Band, Milicu Milić, Valentinu Vasilevski i Miloša Radovanovića. Subotu će obeležiti Nataša Vodenićar i Nemanja Kostić, dok u nedelju nastupa fenomenalni Ona i Oni Band - Ivica, Sarke i Sanja od 18h!

Ozvučenje i osvetljenje kluba Richie može da se meri sa inostranim klubovima, te ćete definitivno uživati ovog vikenda! Ne propustite sutrašnje otvaranje novog kluba Richie!

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com