Blaywatch, Poznati, vesti

Spektakularno otvaranje splava Blaywatch.

Sinoć je na otvaranju prestoničkog splava Blaywatch bilo fenomenalno. Danijela Vranić i Randevu bend, napravili su atmosferu za pamćenje, koja je podigla ceo splav na noge.

TAMARA FILIPOVIĆ

Fotografisano na Splav Blaywatch

Naši fotografi su "ulovili" mnoge poznate ličnosti koje su došle da svojim prisustvom uveličaju ovo otvaranje i da se prepuste sjajnom provodu koji se na splavu Blaywatch podrazumeva.

Bane

Fotografisano na Splav Blaywatch

Među poznatima u odličnom raspoloženju zatekli smo pevačicu Tamaru Filipović, te bivšeg dečka Katarine Živković, Baneta Jankovića.

MARKO MILJKOVIC

Fotografisano na Splav Blaywatch

Odlična atmosfera privukla je bivšeg učesnika "Velikog brata"  Marka Miljkovića, a u najboljem društvu zatekli smo i poznatog menadžera Raku Marića. Mi vam prenosimo najbolje momente sa otvaranje vašeg omiljenog splava Blaywatch, a vi u isčekivanju novih događaja pogledajte sve fotografije sa otvaranja.

RAKA MARIC

Fotografisano na Splav Blaywatch

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com