Beograd, Najave, Nova godina, Splavovi, vesti

Splav Amsterdam, simbol dobrog provoda sa poznatim imenima domaće estradne scene, priprema fantastičan doček Nove godine! Naime, 31. decembra tokom cele noći zabavljaće Vas poznati Paparazzo bend! Ovaj sjajni sastav čest je gost u popularnim prestoničkim lokalima, a u novogodišnjoj noći obećava najbolji provod na splavu Amsterdam!

Cena po osobi se kreće od 35 eur do 50 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i večera uračunati su u cenu. Uz svaku kupljenu kartu za doček Nove godine besplatan je ulaz za reprizu, kada nastupa Magla Band. Amsterdam, Paparazzo i odlično društvo savršena su kombinacija za nezaboravan doček!

Docek Nove godine

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 na splavu Amsterdam možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com