Blaywatch, vesti

Splav Blaywatch - pored Mie i Nebojše očekuju vas i Marko Bulat, Indy i Danijel Đurić!

Splav Blaywatch je definitivno nezaobilazno mesto za provod ovog utorka, jer vas upravo tu očekuje nastup Mie Borisavljević i Nebojše Vojvodića. Uvek fenomenalnu atmosferu na ovom splavu upotpuniće i gosti - Marko Bulat, Indy i Danijel Đurić.

Pevačica Mia Borisavljević dovoljan je razlog da ovaj utorak provedete upravo na splavu Blaywatch, jer ona, gde god da se pojavi, napravi fenomenalan provod. Prve redove će verovatno okupirati muška populacija, inspirisana, između ostalog, i provokativnim spotom koji je Mia u aprilu ove godine snimila za pesmu “Luda glava”.

Mia

Fotografisano na Splav Blaywatch

Mia će scenu deliti sa zvezdom Granda, Nebojšom Vojvodićem. Pored njih očekuje vas i Marko Bulat, koji je u poslednje vreme aktuelan u medijima zbog svojih interesovanja, kao što je slikanje ikona, ali i zbog njegove uloge u ekranizaciji romana Silvane Stanković, “Srce u anesteziji”.

Indy će, pored Mie, biti tu da dodatno zagreje muški deo publike. Sa kolegom Danijelom Đurićem, koji će takođe biti prisutan ovog utorka na splavu Blaywatch, nedavno je snimila spot za njihovu duetsku numeru pod nazivom "Gde si sada ti". Spot je sniman na više lokacija, a pevači su, praćeni višečlanom ekipom, najviše vremena proveli u Beču, gde je i snimljen veći deo spota.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ukoliko volite dobru muziku, nesumnjivo ćete ovaj utorak provesti na splavu Blaywatch. I portal beogradnocu.com neće propustiti ovo dešavanje, tako da ćete u našoj galeriji moći da pronađete dokaze uvek ludog provoda na splavu Blaywatch.

Ako odlučite da uživate u ovim zasluženo popularnim imenima domaće muzike, vaše mesto možete rezervisati upravo ovde - putem korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com