Jimmy's, vesti

Slikano u Klub Kolektiv

Splav Jimmy's, Allegro bend večeras najavio ludilo.

Popularni sastav Allegro bend večeras nastupa na prestoničkom splavu Jimmy's. Kako će biti, možemo da naslutimo po njihovom nastupu koji su tokom zimske sezone održali u klubu Kolektiv kada su u pravom smislu te reči, napravili lom. Sve popularniji sastav prate sve domaće estradne zvezde koje se oduševljavaju njihovim napredkom. Tako na njihove nastupe redovno dolazi voditelj Pink televizije Vladimir Stanojvić, a jedna od najpopularnijih folkerki današnjice, Svetlana Seka Aleksić je u jednoj izjavi rekla kako je Slađana Vujičić, pevačica Allegro benda, jedna od najboljih pevačica trenutno na estradi. Inače, Slađa važi za veoma skromnu devojka koja se na estradno nebo probijala isključivo svojim glasom, pa kada se pojavi negde u haljini sa naglašenim dekolteom, svojim izgledom oduševi sve prisutne.

1002066_296230563847578_38431934_n

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Nedavno objavljena pesma "Život bez tebe ne živim" koju je Allegro bend snimio sa Adilom odmah je postala pravi hit u svim diskotekama, na televizijskim i radio stanicama. Vlasnici hitova "Neka ide život", "Pesma o nama" i mnogih drugih gde god da se pojave oduševe publiku. Tako je bilo u klubu Kolektiv, tako će biti i večeras na njihovom nastupu na popularnom beogradkom splavu, splav Jimmy's. Zato rezervišite svoje mesto na vreme preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i dođite da se provedete kako se provodi samo ovde, na brdovitom Balkanu, u Beogradu.

Ukoliko ste sumnjičavi proverite kako je bilo na njihovom natupu u klubu Kolektiv kada je fotograf sajta beogradnocu.com zabeležio atmosferu, galerija. Inače, splav Jimmy's je ugostio mnoge zvezde, a u narednom periodu najavljeni su natupi Ace Lukasa, Jelene Rozge i mnogih drugih. Dođite da budete deo ludih i nezaboravnih beogradskih noći.

 

beogradnocu.com