Jimmy's, vesti

Slikano na Splav Jimmy's

Splav Jimmy's, mesto koje vole poznati.

Poznate face su se i ove nedelje sjatile na novom popularnom mestu noćnog provoda u Beogradu, na splav Jimmy's. Ove nedelje u čevrtak na nastup Lexington benda došla je i najpoznatija srpska striptizeta, Branka Milijančević poznatija pod pseudonimom Branka Black Rose. Branka je uživala i sve vreme pevala u društvu prijatelja, a kako je došla u provod, a ne na posao, nije bilo vrelog plesa ni striptiza, čemu su se muškarci koji su je ugledali na splavu verovatno potajno nadali.

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Branka se provodila do jutra, tačnije sve dok momci iz Lexington benda nisu sišli sa bine. "Kako je, tako je" na splavu Jimmy’s je za Branku Black Rose, kao i za mnoge druge goste u četvrtak bilo fenomenalno. Ipak na ovom splavu provod nije izostao ni u petak uveče kada su goste zabavljali Romana Panić, Danijela Trkulja i Fantastic Bend. koji su napravili pravo ludilo. Pevalo se i pilo do jutra, a to nije kraj.

Splav Jimmy's

Slikano na Splav Jimmy's

Provod se nastavlja i večeras. kada se takođe očekuje veliki broj poznatih ličnosti koje će uživati u provodu. Na splavu Jimmy's večeras možete da uživate uz muziku Dženana Lončarevića. Vlasnik hita "Hvala ti suboto uveče" je baš ove subote na splavu Jimmy’s kada će mu se verovatno publika zahvaliti za veče neverovatnog provoda. Dođite da uživate u najboljem noćnom provodu na Balkanu i da to zabeleži beogradnocu.com čije slike svedoče o ludim noćima kakve možete da doživite samo u Beogradu.

 

beogradnocu.com