vesti

Slikano na Splav Sound

Splav Sound, večeras otvaranje disco večeri 80's, 90's.

Večeras, u sredu 19. Juna splav Sound otvara još jedno veče. Od sada svake srede možete da uživate u još jednoj večeri i to uz fenomenalan zvuk disko hitova iz veselih 80-ih i 90-ih za koju će večeras, ali i svake naredne srede biti zaduženi Dj Dooshan i Dj Sleapy.

Ko kaže da morate da čekate vikend da biste uživali u odličnoj muzici i atmosferi jednog od najpoznatijih house splavova u prestonici. Od sada možete u sred srede, u srcu Beograda na splavu Sound da zaboravite na vreme i prepustite se najboljem clubbing-u na Balkanu. Splav Sound radi od 1996. godine i sve ovo vreme, punih 17 godina je omiljeno mesto ljubiteljima kvalitetnog zvuka nekomercijalne hous muzike. Na splavu Sound petkom goste zabavlja Dj PeDja i Dj Oysha, a subotom su za vrhunsku atmosferu zaduženi Dj Oysha i Dj Goran Starčević.

Pored atmosfere koju upotpunjuje zanimljiv sloj finih i mladih ljudi koji vole dobru muziku, splav Sound ima i poseban, džentlmenski odnos prema nežnijem polu pa je tako za sve svoje gošće koje dođu na splav između 23:00h i 00:30h menadžment obezbedio besplatno piće. Imate sasvim dovoljno razloga da dođete i večeras na splav Sound i zabavite se onako kako se zabavlja samo ovde u srcu Balkana u srpskoj prestonici na ušću reka Save i Dunava.

splav Sound

Slikano na Splav Sound

 

Ukoliko ipak imate i najmanju dilemu o tome da li je splav Sound pravo mesto za vas, pogledajte galeriju slika koju je napravio fotograf sajta beogradnocu.com i uverićete se da je splav Sound pravo mesto za ludi letnji provod. Vidimo se večeras na splavu Sound. Rezervacije putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com