Blaywatch, vesti

Sportisti na vodi.

Najbolji provod na Savi nedeljom svakako je Veče sportista na splavu Blaywatch, koje karakteriše izuzetno dobra atmosfera, vrhunska muzika  i neponovljivo raspoloženje. Start žurke zakazan je za 23.00, ulaz je slobodan, ali su, zbog izuzetno velikog interesovanja, rezervacije obavezne.

Za muzički deo na splavu Blaywatch u nedelju 1. septembra zaduženi su Ćemo i Ljupka Stević, tako da će vizuelna čula i muškog i ženskog dela publike biti zadovoljena. Naravno, ovaj uigran duo će najboljom klupskom muzikom učiniti da vaš provod bude fantastičan.

Blaywatch1

Fotografisano na Splav Blaywatch

“Mora po mom“, „Ljubi dok si mlad“, ali i numera „Etiketa“, za koju je atraktivna Ljupka Stević snimila video izdanje i pokazala sve svoje atribute, odzvanjaće splavom do ranih jutarnjih časova. Izvrsni vokali i energija koju prenose na publiku držaće čitav splav na nogama, kao i na dosadašnjim nastupima.

Kako je bilo proteklih nedelja na splavu Blaywatch, i kako se odvijalo popularno Veče sportista, možete pogledati u našoj galeriji. Iako možete videti samo delić atmosfere, biće vam jasno da je u pitanju vrhunski provod.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Nakon kratke pauze prvog dana radne nedelje, u utorak vas na splavu Blaywatch očekuju Mia Borisavljević i Nebojša Vojvodić. Atmosferu će u četvrtak zagrejati fenomenalni tandem, Marina Visković i Petar Mitić, a u petak vam Blaywatch predstavlja gosta iznenađenja! Da biste prvi saznali ko će to biti, partite vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti rezervacije na najjednostavniji način, i to za sva dešavanja na splavu Blaywatch.

 

beogradnocu.com