Barovi, vesti

Sportisti uživaju na splavu Hot Mess.
Splav Hot Mess je ovog leta definitivno mesto najboljeg provoda. Zbog svojih čari Hot Mess je postao omiljeno mesto mnogim sportistima.

Tako su se protekle nedelje na ovom splavu, u bazenu i vrhunskim koktelima opuštali bivši fudbaler Savo Milošević kao i njegov kolega Vladimir Stojković. Golman Partizana koji je nedavno podneo zahtev za razvod braka sa svojim suprugom Bojanom, sa kojom je bio četiri godine u braku, poveo je njihovog dvoipogodišnjeg sina Lava da zajedno uživaju u čarima leta.

Hot Mess

Fotografisano u Bar Hot Mess

Ni košarkaši nisu mogli da odole ovom prelepom mestu, pa se tako u lepom okruženju provodio i Novica Veličković, prošlogodišnji igrač Mege koji trenutno čeka novi ugovor. Svi su izgledi da će ovaj talentovani košarkaš potpisati ugovor sa Malogom, a do tada mu sasvim odgovara da se opušta i uživa u prelepim danima u prestonici. Podsetimo, pre nekoliko dana na splavu Hot Mess uslikan je i slavni teniser Janko Tipsarević koji je uživao u društvu supruge.

Janko Tipsarevic

Fotografisano u Bar Hot Mess

Pored zaista lepog ambijenta, na splavu Hot Mess možete i da upoznate nekoga od slavnih sportista, zato rezervišete svoje mesto na vreme i prepustite se čarima Beograda i preko dana. To možete da učinite jednim klikom na sajtu beogradnocu.com ili putem Call Centra 063 33 33 44.

Pogledajte našu galeriju slika koju je napravio fotograf sajta  beogradnocu.com i naći ćete dovoljno razloga da još danas dođete na splav Hot Mess.

 

beogradnocu.com