Poznati, River, vesti

 Sportska elita u provodu.

U vašoj omiljenoj diskoteci na vodi - splavu River, sinoć je bilo ludo. Uz Tanju Savić i Peđu Medenicu provodila se naša sportska elita i još jednom pokazala da kao što ostavlja srce na terenu, tako srce daje i za svoju zemlju. Ovi sportski asovi okupili su se juče na splavu River da bi donirali pomoć našem stanovništvu koje je unesrećeno poplavama, ali i da bi se opustili i lepo proveli.

Scepanovic

Fotografisano na Splav River

Naši fotoreporteri su sinoć na splavu River zatekli fudbalskog golmana Milana Borjana koji je kao što možete videti na fotografiji bio odlično raspoložen.

Milan Borjan

Fotografisano na Splav River

Tu su bili i košarkaš Marko Kešelj, bivši odbojkaš Ivan Miljković, kao i bivši košarkaš Vlado Šćepanović.

Marko Keselj

Fotografisano na Splav River

Peđa i Tanja su atmosferu na splavu doveli do tačke ključanja, a naši sportisti među kojima su bili i fudbaler Matija Nastasić i košarkaš Miroslav Raduljica uživali su u svakom trenutku.

Matija Nastasić

Fotografisano na Splav River

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Miroslav Raduljica-kosarkas

Fotografisano na Splav River

 

beogradnocu.com