Kasina Bar, vesti

Sprem’te se sprem’te za ovaj nastup.

Najpopularniji klub u Beogradu na Terazijama, klub Kasina Bar, uveliko je poznat po sjajnim živim svirkama četvrtkom. Ovog četvrtka nastupiće jedinstvena i svima dobro poznata Tijana Dapčević.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ovu pevačicu sigurno svi dobro znate ali ne u ovom svetlu kako ćete je čuti i videti ako odete na ovu svirku u Kasinu. Tijana će nastupiti, naravno uživo, sa bendom a pevaće velike svetske hitove popa, soula, funka, kao i svoje poznate pesme. Opšte je poznato da je Tijana fenomenalan muzičar i izuzetno harizmatična pevačica pa ovaj četvrtak svakako treba odvojiti za klub Kasina Bar i njen sjajan nastup.

Makedonski tim predstaviće na ovogodišnjem Evrosongu numeru koju će specijalno izvesti Tijana Dapčević, a pesma je na engleskom jeziku i zove se “To the sky”. Reči je napisala veoma poznata Elena Ristestka, dok je Darko Dimitrov bio zadužen za muziku.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Za one koji manje znaju o ovoj pevačici, Tijana je rodom iz Skoplja, a profesor je violončela i radi kao makedonsko – srpska pop pevačica. Bila je voditelj na radiju, televiziji, i glumila u pozorištu. Sredinom 2000. godine, počinje da živi i radi u Beogradu gde, godinu dana kasnije, izdaje svoj prvi album, pod nazivom “Kao da..” za izdavačku kuću “City records”. Njena rođena sestra Tamara Todevska je takođe poznata pevačica. Retko ko se seća, ali prva pesma kojom se Tijana probila na “srpske” ekrane i postala poznata našoj javnosti jeste “Moden ritam” koju je snimila sa Dejanom Milićevićem na srpskom i makedonskom jeziku. Pogledajte video i prisetite se.

Ne propustite da čujete ovu sjajnu pevačicu neverovatnih glasovnih mogućnosti samo na Terazijama, jer vas očekuje fenomenalno veče ovog četvrtka. Tijana Dapčević i Kasina Bar prirediće nezaboravnu noć!

Rezervišite svoje mesto za nastup, ali i sva dešavanja u klubu Kasina Bar na Terazijama. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 34 34 33, 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija.

Vaš beogradnocu.com biće i sa vama iste večeri, a budno oko naših fotoreportera obeležavaće vaše dragocene momente. Ne propustite!

 

beogradnocu.com