Gaučosi, vesti

Spremite se za atraktivnu Dunju Flash.

Spremite se za nesvakidašnji provod i nešto potpuno drugačije, samo u klubu Gaučosi. Pre iznenađenja i gosta koje vam je ovaj sjajni klub priredio, imaćete priliku da se u sredu 15. januara zagrejete uz Acoustic Bend i Tamburaše. Uz mnogo dobre muzike, sjajnog društva, pristojne cene pića i još mnogo lagodnosti, provešćete se nikad bolje.

klub Gaučosi

Fotografisano u Klub Gaučosi

Zatim, u petak nabacite najbolje krpice, šunjalice i pravac u Gaučuse na đuskanje do zore. Čekaju vas jedinstvena umetnica Dunja Flash i Nikola. Dunja Cerevički alijas Dunja Flash se bavi od svoje 7 godine, a profesionalno od 14 godine života. Dunja 2000. godine osniva svoju plesnu grupu “Flash” sa kojom je nastupala na koncertima, TV emisijama, spotovima , osvajajući brojne  nagrade u zemlji i inostranstvu.

Pevački debi imala je 2003. godine u Makedoniji na Ohridskom festivalu gde je sa pesmom “Želim te”, zatim sledi festival u Budvi sa pesmom “Pa pa dragi”. Na Sunčanim Skalama je bila zapažena sa pesmom “Žena na kolenima” i “Luda za tobom, da bi na festivalu Vrnjačka Banja osvojila nagradu za najbolji scenski nastup sa pesmom “Do kože me svuci”.

klub Gaučosi

Fotografisano u Klub Gaučosi

Izdala je pre 8 godina svoj prvi CD, a poznate pesme su joj i “Roba sa greškom”, “Daj Rai Ram”, “Neću da se kajem”… Dunja 2011. i 2012. godine razbija stereotipe i ruši sve tabue pevajući u beogradskim i grčkim klubovima. Dođite u Gaučose da se uverite kakav je Dunja show-man i kako peva najveće hitove zabavne i narodne muzike, a sve to propraćeno fenomnealnim scenskim nastupima. Do sada je snimila četiri spota, a u pripremi je novi spot koji ce svakako biti nešto drugačije, kao i novi CD na kojem Dunja vredno radi. Osim pevanja, Dunja radi i kao koreograf i trener u svojoj plesnoj školi gde obučava igrače. Angažovana je i na mnogim manifestacijama, a njeni igrači prate najveće zvezde naše estrade.

klub Gaučosi

Fotografisano u Klub Gaučosi

Fantastično, autentično, nesvakidašnje, samo u klubu Gaučosi u Beogradu. Očekuje vas vrhunska žurka i provod do jutra! Ideja kluba Gaučosi i njegovog menadžmenta, jeste, da vam predstavi nešto što do sada niste videli. To nešto, što je u stanju da zadovolji sva vaša čula! Čekamo vas! U iščekivanju odličnih nastupa u klubu Gaučosi, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme. Da biste to učinili na najjednostavniji način, tu je vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com