Kod Glumca, Najave, vesti

Za one koji nisu imali prilike večeras je idealno veče da svratite i čujete pravi 'simfonijski orkestar'' koji izvodi standardni kafanski repertoar, na čak pet instrumenata: dve gitare, bubanj, harmonika, klarinet.  Malo je reći da to zvuči posebno, ali dođite i uverite se sami, a reći ćemo vam samo jedno - Akustik bend!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Provod ne staje ni tokom nedelje, pa će vas tako u četvrtak zabavljati Milan Dinčić Dinča, Tijana Stojić i Miloš Brkić. U petak Kod Glumca najlepše Bekrijske noći - Rada Sarić i Miloš Trninić. Subota je rezervisana za  Veče pravih boema uz Aleksandru Marjanović i Borisa Stjepanovića. A u nedelju, 22. februara, čeka vas Veče poznatih: Milan Mitrović, Nikola Bokun i Aleksandra Bursać!

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

kafana Kod Glumca

Fotografisano u Kafana Kod Glumca

 

beogradnocu.com