Naša Priča, vesti

Sreda u Našoj Priči.

Zbog dobrog provoda i velikog interesovanja koje vlada, vaša omiljena kafana Naša Priča otvara još jedan dan za nezaboravan izlazak. Naime, od ove nedelje u kafani Naša Priča moći ćete da uživate i sredom, a prvu u nizu obeležiće Peca Petaković.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Peca Petaković nastupiće u sreda 11. decembra u kafani Naša Priča, što je dovoljan razlog da ovo dešavanje ne propustite. Međutim, očekujte još iznenađenja! Malina i Kupina biće na promociji, tačnije biće vam dostupne za svega 99 dinara! Ovo je zaista fantastična ponuda. Uz sjajan vokal, dobro raspoloženje i pozitivnu energiju garantovano ćete se provesti vrhunski.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Provod u kafani Naša Priča nastavlja se već u petak 13. decembra uz sastav Aj Živeli Bend, dok će se za vaše nezaboravno veče u subotu 14. decembra pobrinuti Viva Bend.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Naša Priča možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ono što je bitno napomenuti jesta da kada je ova kafana u pitanju rezervacije subotom moraju biti za šest ili više osoba.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Budite deo Naše Priče!

 

beogradnocu.com