Beograd, Restoran, Srpska Brvnara, vesti

Restoran Srpska brvnara je etno zdanje koje će oduševiti sve ljubitelje nacionalne kuhinje i kvalitetne muzike. Nalazi se na adresi Savski Kej bb (blok 44) i može da ugosti 250 gostiju u zatvorenom delu, na dva nivoa, kao i 300 u bašti. Radno vreme ovog restorana je od 9 do 2 sata, dok se vikendom rad produžava još dva sata.

U enterijeru dominiraju drvo i nacionalni motivi, a cela postavka restorana je veoma originalna i u tradicionalnom duhu. Detalji, koji predstavljaju pečat naše tradicije, pravi su poziv gostima iz inostranstva da svrate na ovo mesto i upoznaju ono najbolje što Srbija ima da ponudi. Domaćinska atmosfera upotpunjena je tamburaškom muzikom i starogradskim notama.

Brvnara 1

 Fotografisano u restoranu Srpska brvnara

Srpska brvnara je raj za sve ljubitelje nacionalne kuhinje. Za drvenim stolovima moći ćete da uživate u pečenju ispod sača, ćevapima sa panja, biftek rolnicama, pastirskim ražnjićima, Karađorđevoj šnicli i leskovačkim uštipcima. Od ribe možete izabrati soma, smuđa, šarana ili pastrmku. Na meniju se nalaze i brojne supe, čorbe, salate, prilozi i deserti domaće kuhinje. U ponudi su i naša najkvalitetnija bela i crna vina, piva, kao i mnogobrojna žestina.

Ovde je sve podređeno Vašem uživanju, uključujući i najsitnije detalje, kojima se ovde pridaje značajna važnost. Domaćinska atmosfera koja dominira na oba nivoa, oduševiće i one najprobirljivije goste. Za kraj, treba napomenuti i da su na ovom mestu cene veoma pristupačne, pa ne morate preterano brinuti o svom novčaniku, već se na miru možete prepustiti hedonističkom uživanju u svojoj omiljenoj hrani.

Brvnara 3

Fotografisano u restoranu Srpska brvnara

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com