Cinema, Poznati, vesti

Naša poznata voditeljka Rada Radenović, posle nekoliko meseci pauze od medija i noćnog života, sinoć je posetila jedan od najpopularnijih beogradskih klubova Cinema.

Ova majka četvorogodinjeg sina svaki slobodan trenutak koristi kako bi se opustila u društvu dragih prijatelja i uživala u sjajnom klupskoj muzici. Sinoć je njen izbor pao upravo na Gorana i Ok Bend koji su nastupali u klubu Cinema.

cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Ekipa beogradnocu.com "upecala" je u sjajnom raspoloženju atraktivnu voditeljku koja ponosno nosi epitet "srpske Hale Beri". Njen široki osmeh nije silazio s lica, a sinoć je svim prisutnima pokazala kako sjajno izgleda. Provod u klubu Cinema je bio fenomenalan u šta se uverila i manekenka Gordana Radić koja je takođe bila među gostima kluba. Ove dve dame su definitivno bile glavne  zvezde večeri.

rada

Fotografisano u Klub Cinema

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com