Beograd, Najave, Srpska Nova Godina, vesti

Ukoliko ste željni vrhunskog provoda i vrele atmosfere uz sjajnu muzičku ekipu onda je doček Srpske Nove godine u Atlantis Event Centru Ada pravo mesto za vas! Aleksandar Petrović Acko pobrinuće se da provod bude spektakularan i da nadmaši sva vaša očekivanja! Cena karte kreće se od 30 eur do 60 eur i obuhvata neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i svečanu večeru. Prepustite se uživanju uz najveće hitove narodne muzike i dočekajte Srpsku Novu godinu sa velikim osmehom na licu. Rezervišite vaše mesto na vreme i spremite se za sjajan provod!

docek-srpske-nove-godine-atlantis-event-center

Detaljnu ponudu za doček Srpske Nove godine u Atlantis Event Centru Ada možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Srpske Nove godine možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com