vesti

Srpska Nova godina u kafeu Anticipo.

Za dnevno kafenisanje, zagrevanje pred provod, za fenomenalni doček Srpske Nove godine, kafe Anticipo je idealno mesto! Veoma povoljne cene, neverovatno raspoloženje i vrhunska muzika, učiniće svaku vašu posetu kafeu Anticipo nezaboravnom! U ponedeljak 13. januara, vaš omiljeni kafe Anticipo organizuje veliku Pravoslavnu žurku na koju ste svi pozvani.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

Živa muzika, predjelo, neograničena količina svih vrsta pića po ceni od samo 1.600 dinara. Fantastična ponuda koju možete naći samo ovde. Zato, zaobiđite klubove kafane i gradsku gužvu i dođite u Ustaničku ulicu na prelepom Konjarniku da na svojstven način proslavite Julijansku Novu godinu. Sačekajte ponoć sa osobljem i gostima Anticipo kafea i provedite se nikad bolje.

Za vaše uživenje pobrinuće se Anticipo Bend koji će vam svirati sve što vam padne na pamet. Na repertoaru možete očekivati sve od popa, rocka, house-a do narodne muzike. A sve to za samo 1.600 dinara! Pored odlične muzike i sjajne usluge, očekuju vas i ekstra ponuda raznih pića i renovirani enterijer! Ne propustite ovu žurku jer Anticipo kafe ima sve što vam je potrebno.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

Očekujte mnoga iznenađenja, muziku i ekipu koja će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova i držati na nogama do poslednjeg minuta! Neverovatan provod i energija koja se vrlo lako prenosi u kafeu Anticipo ono su što ovaj lokal čini izvanrednim. Uz sve ove ponude, neverovatan enterijer i izvrsnu uslugu očekuje vas jedinstven provod.

Kafe Anticipo predstavlja idealno mesto ukoliko imate neku ludu ideju i želite da je realizujete ili promovišete svoje vizije neobičnih dešavanja. Imate potpunu slobodu. Ono što je cilj kafea Anticipo jeste da se razlikuju, budu prepoznatljivi, ali pre svega da vi maksimalno uživate.

kafe Antipico

Fotografisano u Kafe Antipico

U iščekivanju sjajnog provoda i dočeka Srpske Nove godine, pogledajte našu galeriju fotografija, jer će vam upravo one dodatno zagolicati maštu. Nemojte više razmišljati, već posetite kafe Anticipo i svoje mesto rezervišite Online ili preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44.

 

beogradnocu.com