vesti

Srpska tradicija na dlanu - kafana Jaram.

Kafana Jaram, jedno veoma specifično stecište naše tradicije, boemije i uspomena. Ovde su se među cigle u zidovima uvukli najlepši stihovi Tome Zdravkovića i poslednje kapi vina u čašama naših antologijskih miljenika kafanskog života.

kafana Jaram

Fotografisano u Kafana Jaram

Ovde je u isto vreme i mirno i nemirno, kao da kafana ima toliko iskustva da se to može porediti sa vekovima kafanskih besanih noći. Kafana Jaram je upravo ono što očekujete kada poželite da pođete u kafanski provod, upravo onakav kakav naši glumci opisuju kao omiljeni.

Ambijen je vrlo specifičan,  a tek kada se začuju tamburice i po koja stara od Zvonka Bogdana ne možete, a da ne zavolite ovu sjajnu etno kafanu.

kafana Jaram

Fotografisano u Kafana Jaram

U kafani Jaram svakog petka i subote očekuja vas živa muzika, uz ozvučene tamburaše u i pregršt iznenađenja, recepti naših baka i mirise iz vašeg detinjstva poželećete da se zaključate u ovu savršenu kafanu, kafanu Jaram. Cene su u svakom smislu podređene gostima, koji su odnegovani u kafani Jaram sa posebnom pažnjom, te sa tim u skladu u toku je promocija Amstel piva u kom možete uživati po ceni od 120 dinara.

Dozolite da vas razgale mirisi detinjsta, dunja sa ormara i bokal dobre stare kafanske pesme, dođite u stecište srpske tradicije kafanu Jaram i zapevajte najlepše boemske ode. Rezevišite na vreme svoja mesta najautentičnijih, na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com