Beograd, Najave, Restoran, vesti

Restoran Sinđelić važi za jedan od najboljih restorana u Beogradu a svakako spada među najpoznatije. Restoran ima dugu tradiciju i vernu klijentelu iako se struktura stalnih gostiju menjala zajedno sa promenama i razvojem samog restorana. Danas je restoran Sinđelić prava „gromada“ među beogradskim restoranima.

restoran sindjelic

Fotografisano u Restoranu Sinđelić

Na ulazu u restoran se nalazi čak i prodavnica suvenira. Prostor je znalački, vešto i raskošno preuređivan tokom proširenja restorana pa ćete imati osećaj da ste kročili u neku drugu dimenziju kad obiđete surovu stvarnost autobuske stanice javnog gradskog prevoza, kioske i improvizovane lokalčiće kraj prometne ulice. Dočekaće vas otmen mir, prijatne solidne tamno smeđe boje, naglašen ali stilizovan etno enterijer. Meni restorana je izuzetno bogat - tu su jela nacionalne i internacionalne kuhinje, jela po receptima restorana…  Svakako ćete naći jelo po svom ukusu.

restoran sindjelic2

Fotografisano u Restoranu Sinđelić

Restoran Sinđelić je mesto na koje se vraćaju i oni koji su otišli daleko. To je onaj osećaj da ste uvek dobrodošli i da će za Vas uvek biti stola. Posetite ovaj dragulj Beograda i uverite se zašto je ovaj restoran među najboljima u svom poslu.

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

restoran sindjelic3

Fotografisano u Restoranu Sinđelić

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com