Monsun, Najave, vesti

Ovog četvrtka, 11. decembra, sprema se pravi haos i potpuno ludilo u klub Monsun. Ako želite da budete deo najboljih žurki ovo je mesto za vas!

monsun

Fotografisano u Klub Monsun

A večeras nešto sjajno - St. Louis Band - ekipa iz Beograda koja važi za jednan od najboljih klubskih bandova na prostoru ex YU. St. Louis Band čine Marko Stojanović Louis (vokal), Vlada Jovančić i Nikola Jezdić Pindo (gitara), Miloš Nikolić (truba), Dušan Bogovič Geri (bass) i Uroš Tadić (bubanj).

monsun4

Fotografisano u Klub Monsun

Svirka počinje od 21h, ni previše rano, ni previše kasno, već taman, kako bi sav radni narod mogao da se lepo provede, stigne kući na vreme i odmori za poslednji radni dan u nedelji. St. Louis Band je nastao 2008. godine sa idejom da malo osveži klubsku scenu na prostoru bivše Jugoslavije. Punili su najpoznatije klubove u regionu i šire i česti su gosti na velkim festivalima. Repertoar benda se sastoji od poznatih stranih i domaćih pesama ali svirano u drugačijim aranžmanima i u specifičnoj izvedbi. Mešaju se zvukovi funky, latino, reaggae i etno muzike. Ulaz se placa 200rsd, a garderoba je bespaltna.

monsun5

Fotografisano u Klub Monsun

Narednog dana, u petak, spremite se za Mashup or shutup uz Dj Mehilow u Monsunu. Ulaz je besplatan do 00:30h, a nakon toga 200rsd.

U subotu je vreme za Dj Deekline uz domaću podršku čak trojice DJ-eva: Iron-a, Worke-a i Kinetik-a. Ulaz do 01:00 je 400rsd, a nakon toga 500rsd ( garderoba besplatna). Zavidni status na skoro, pa neprobojnim tržištima SAD-a i Kanade je u potpunosti afirmisao Deekline-a kao jednog od britanskih najjačih producentskih talenata. U njegovom kazanu se meša dubstep, UK funky, garage, bassline, dancehall i breakstep. Upravo tim receptom je pridobio podršku umetnika kao što su Diplo, Craze, DJ Hype, Afrojack, Stanton Warriors, Plump DJs i Krafty Kuts.

monsun1

Fotografisano u Klub Monsun

Dođite večeras i osetite kako zvuči Monsunska klima na najboljem ozvučenju na beogradskoj kaldrmi! Krenite u pravcu Monsuna, čekamo vas! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

 

beogradnocu.com