Pub Eleven, vesti

St Patrick vikend.

Klub Pub Eleven je odličan dodatak noćnom životu Beograda koji je sa ovim klubom dobio na raznovrsnosti ponude u prestonici.

Klub Pub Eleven nudi odlične provode, već večeras uz Lezz Go band možete osetiti jednu potpuno novu notu provoda koja je stvorena za uživanje, od popa do funk-a zabava u klubu Pub Eleven je fantastična za sve vas. Od 15. do 17. marta za vas je upriličen St Patrick weekend, uz pregršt nagrada i točeni Guinness na promociji.

klub Pub Eleven

 Fotografisano u Klub Pub Eleven

Klub Pub Eleven je sve što je nedostajalo smislu za dobar provod, ovde ćete pronaći sve što treba za odličnu zabavu, nezaboravne trenutke i još više od toga.

Klub Pub Eleven je pravi pub, onaj kakav ste navikli da viđete u filmovima, atmosfera je prijatna i opuštajuća, cene korektne, a usluga baš kakvu i zaslužujete, savrešena. Sutra vas na ovom odličnom mestu dočekuju majstori dobre zabave i pozitivnih vibracija Euterpa band koji će vam svetsku pubovsku politiku prenete u srce Beograda i sve sa ciljem da vama bude što lepše i da što više uživate u provodu koji je vredan vaše pažnje.

klub Pub Eleven

Fotografisano u Klub Pub Eleven

Klub Pub Eleven je mesto koje morate posetiti, ovde vas čeka mnogo lepih stvari, uvek ima prijatnih iznenađenja, bendovi koji ovde nastupaju su savršeno uigrani i odlično poznaju repertoar koji se sastoji od najboljih nota koje će vam veoma prijati ovog vikenda.

klub Pub Eleven

Fotografisano u Klub Pub Eleven

Klub Pub Eleven je po svim parametrima klub idealne zabave, da biste se sreli sa probranom i urbanom ekipom svratite na ovo mesto i odlično se zabavite. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograd.

 

beogradnocu.com