Premijera, vesti

A šta ćemo za vikend?

Ne idite nigde, beogradnocu.com je i dalje tu da vam reši sve dileme kada je vaš izlazak u pitanju. Ukoliko niste odlučili gde biste se provodili ovih dana, a ljubitelj ste pravog kafanskog provoda u ambijentu koji odiše duhom starih beogradskih kafana, ljubitelj ste dobre pesme i još boljih devojaka, pravi izbor je, naravno, kafana Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Redovni gosti Premijere već znaju da se vikend na ovom fantastičnom prestoničkom mestu ne propušta, jer se upravo ovde odvija najbolji provod. Naime, ove subote, kada je Dan žena i kada morate da budete pravi džentlmen, povedite svoju dragu u kafanu Premijera. Verujte nam, biće vam zahvalna.

Ove subote nastup će održati popularni Zex Kazanova Band i Dj Srba koji prave totalni šou!  Očekuje vas izvanredna atmosfera koja će vas sigurno inspirisati da obavezno ponovo posetite kafanu Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

A večeras se možete opustiti uz Arcus Band, dok su nedeljom na repertoaru Tijana i Marko, kao i snižene cene pića. Očekujte neočekivano i najbolji provodu gradu, samo u kafani Premijera. Premijerno najbolja kafana u gradu, na Vračaru.

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda uvek je tu da vam pomogne da napravite najbolji izbor i sebi i svojim prijateljima pružite jedinstveni provod. Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite kafanu Premijera i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com