Naša Priča, vesti

Šta je novo u Našoj Priči.

Kafana Naša Priča je novootvoreno mesto u Beogradu koje predstavlja baš ono što je falilo boemskoj ponudi naše prestonice. Očekujte fenomenalni provod, pozitivno raspoloženje i vrlo kvalitetan muzički program do kraja nedelje.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

U sredu 18. decembra u kafani Naša Priča očekuje vas provod uz čuvenog Pecu Petakovića, koji uvek napravi sjajnu atmosferu i dovede je do usijanja već prilikom prvih pesama. Moći ćete da uživate uz najbolji kafanski repertoar, ali i uz neverovatnu akciju kafane Naša Priča koja vam do 22.30 na svaki naručeni bokal rakije daruje jedan gratis! Međutim, to nije sve! Devojke će biti posebno oduševljene, jer će im malina i kupina čitave noći biti dostupne po fantastičnoj ceni od samo 99 dinara.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Provod u kafani Naša Priča se nastavlja već u petak, kada će za vašu nezaboravnu noć biti zadužen fenomenalan orkestar Aj Živeli. Spektakl neće izostati ni u subotu kada će vaš domaćin u kafani Naša Priča biti Viva Bend. Naoružajte se dobrim raspoloženjem i ne propuste jedinstveni provod.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Naša Priča možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ono što je bitno napomenuti jesta da kada je ova kafana u pitanju rezervacije subotom moraju biti za šest ili više osoba.

kafana Naša Priča

Fotografisano u Kafana Naša Priča

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija i videti šta su naši fotografi zabeležili svojim objektivima. Fotografije iz kafane Naša Priča svakako će vas inspirisati da upravo ona bude vaš izbor. Budite deo Naše Priče!

 

beogradnocu.com