Kolumne

Šta moderan muškarac mora da zna?

Biti muškarac u današnje vreme nije više tako jednostavno i lako. Osim što izdržava porodicu, savremeni muškarac mora da zna i da pomogne ženi u kući. Tada se podrazumeva da čisti, pere, kuva, i ostalo... Danas su novi izazovi pred muškarcima i od njih se mnogo više očekuje. Ali ove stvari morate da znate, ako želite da osvojite svaku ženu i budete pravi moderan muškarac.

hot messs

Fotografisano na Splav Hot Mess

Budite kavaljer - pridržavajte vrata - Neke mlade dame se mogu i uvrediti ovim postupkom i pomisliti kako verujete da su slabe i da ne mogu da drže vrata. Ali to nema nikakve veze sa fizičkom snagom, već stilom. Znači, uradite to šmekerski, požurite ispred devojke i zauzmite pozu kako bi joj dali prednost da prođe.

Depiliranje tela - Danas je depiliranje ili brijanje grudi kod muškaraca postala opšteprihvaćena pojava. Tako postoje žene koje smatraju pod obavezno, uklanjanje dlaka, ali i onih, možda manje, koje preferiraju "džemper", misleći da je to muževno. Nije! Brijač, vosak, ili kremu u ruke i pravac na demoliranje dlaka! Ako moraju žene, što ne biste i vi.

STEFAN BRAUN

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Veza na jednu noć - Ok, nećemo vam ukinuti ovo zadovoljstvo, ali samo ako se ponašate kako treba. Kad vas devojka nakon spontanog sexa pozove da prespavate, recite joj da vam laska, ali da morate ići i da ćete je svakako nazvati.  Izbegavajte glupe laži poput onih da rano ujutro imate sastanak ili da vam majka dolazi u posetu... Takođe, ako ste imali seks na jednu noć u svom stanu, recite joj otvoreno sa poštovanjem da ne može prespavati kod vas. Ponudite se da joj pozovete taksi ili da je odvezete kući.

Poznavanje vina - Danas više nije dovoljno samo izvesti devojku na večeru i jesti. Ako žželite da je impresionirate, naručite vino, ali morate znati i kako. Pre sastanka sa damom, edukujte se na ovom polju i proučite kakva sve vina postoje. Ako ništa drugo, to će vam značiti i na poslovnim sastancima jer ćete delovati kao profesionalac.

shake n shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Bez straha od žena - Pored toga što morate znati kako da priđete ženi i da je zavedete, kako svojim verbanim veštinama, jezikom tela, tako i šarmom, ali nikako ne smete pokazati slabost i strah pred lepšom polovinom. Iako važi prasvilo da se muškarci boje jakih žena, one u stvari traže nekog ko drži do sebe. Budite taj muškarac. Morate znati kako da joj parirate, kako u krevetu, tako i na verbalnom polju.

 

beogradnocu.com