Jazbina, Najave, vesti

Šta pijete večeras?

Ukoliko ne znate gde ćete izaći večeras, ali i tokom sledeće nedelje, predlažemo vam jednu od najpopularnijih kafana u gradu - kafanu Jazbina!

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Već večeras, u kafani Jazbina, čekaju vas ozvučeni tamburaši i rakije po promo ceni od samo 99 din. Ponedeljak 7. april, je dan za Aćima i violinu, tamburašima, sa takođe promo rakijama na meniu. Narednog dana isto ko večeras, dok je sreda rezervisana za Nemketa i Opijum Bend.

kafana JazbinaFotografisano u Kafana Jazbina

Ove večeri Smirnoff vodka sa četiti Guarane, koštaće samo 4.600 din, a Nemke i Opijum Bend su na repertoaru i u petak 11. aprila. U četvrtak i subotu nastupiće Bend Inkognito. Četvrtkom su promo cene Johnnie Walkera, kojeg sa četiri Guarane možete piti po ceni od 4.600 din. Ne propustite nedelju najboljeg provoda za pamćenje, samo u kafani Jazbina!

kafana Jazbina

Fotografisano u Kafana Jazbina

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com